Wil je eens iets anders doen met vriendinnen of familie? Zoek je een leuke invulling voor een bedrijfsuitje? Of wil je gewoon eens meedoen aan een gezellige en creatieve activiteit? Dan is een workshop glasmozaïek een goed idee. In een dagdeel maak je een leuke schaal, sfeerlichtje, fotolijstje of iets anders. Of werk samen aan een mooi tableau bijvoorbeeld.

Kosten

Een workshop kost € 35,- per dagdeel (3,5 uur). Je betaalt het bedrag contant na afloop. Pinnen kan ook. Het bedrag is inclusief al het benodigde materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Je hebt hierbij de keuze uit een aantal ondergronden en een keur aan mozaïeksteentjes. Wil je meer (fancy) steentjes of een groter oppervlak mozaïeken als aangeboden, dan kan dat tegen een meerprijs. Heb je zelf nog een schaal, lijst of iets dergelijks liggen die je graag wilt mozaïeken? Breng het mee en we bekijken ter plekke de mogelijkheden. Bij twijfel gewoon even contact opnemen van te voren.

Meedoen

De workshops vinden plaats in Gorinchem. Vanwege de huidige coronamaatregelen kun je met maximaal 4 personen een workshop volgen. Je kunt zelf een afspraak maken via het boekingsformulier. Maak je liever telefonisch een afspraak dan is dat natuurlijk ook altijd goed. De gegevens staan onder contact.
Ben je alleen en wil je toch een keer meedoen? Stuur mij dan een berichtje. Ik zal dan proberen om je te plaatsen bij een tweetal of samen met iemand anders die zich ook individueel gemeld heeft.
Heb je nog vragen of bijzondere wensen? Laat het mij weten, ik probeer zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Meer zien?

Ben je benieuwd naar wat anderen zoal gemaakt hebben en wil je meer foto’s zien? Op Facebook post ik regelmatig foto’s van werk in uitvoering. Soms krijg ik een foto toegestuurd van het resultaat na het voegen. Die plaats ik dan zeker ook.

workshop mozaïek
workshop glasmozaïek
cadeaubon workshop mozaïek, giftcard workshop

Geef een workshop mozaïek cadeau!

Verras iemand met een workshop mozaïek voor twee of meer personen. Een volledig verzorgde workshop van een dagdeel, waarin gewerkt wordt aan een eigen unieke creatie. Indien gewenst kan aan de cadeaubon nog een persoonlijk tekstje worden toegevoegd. Je bestelt de cadeaubon hier.