Wil je eens iets anders doen met vriendinnen of familie? Zoek je een leuke invulling voor een bedrijfsuitje? Of wil je gewoon eens meedoen aan een gezellige en creatieve activiteit? Dan is een workshop glasmozaïek een goed idee. In een dagdeel maak je een leuke schaal, sfeerlichtje, fotolijstje of iets anders. Of werk samen aan een mooi tableau bijvoorbeeld.

Kosten

Een workshop kost € 35,- per dagdeel (3,5 uur). Je betaalt het bedrag contant na afloop. Pinnen kan ook. Het bedrag is inclusief al het benodigde materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Je hebt hierbij de keuze uit een aantal ondergronden en een keur aan mozaïeksteentjes. Wil je meer (fancy) steentjes of een groter oppervlak mozaïeken als aangeboden, dan kan dat tegen een meerprijs. Heb je zelf nog een schaal, lijst of iets dergelijks liggen die je graag wilt mozaïeken? Breng het mee en we bekijken ter plekke de mogelijkheden. Bij twijfel gewoon even contact opnemen van te voren.

Meedoen

De workshops vinden plaats in Gorinchem. Minimum deelname is twee personen, maximum aantal is acht personen. Bekijk hier alle komende workshops en de mogelijkheid voor inschrijving. Staat je datum er niet bij? Neem dan contact op om te kijken of we een extra datum kunnen toevoegen. 

Is jouw groep groter als acht personen? Neem dan even contact op want wellicht kunnen we iets op locatie organiseren.

Heb je nog vragen of bijzondere wensen? Laat het mij weten, ik probeer zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Meer zien?

Ben je benieuwd naar wat anderen zoal gemaakt hebben en wil je meer foto’s zien? Op Facebook post ik regelmatig foto’s van werk in uitvoering. Regelmatig krijg ik een foto toegestuurd van het resultaat na het voegen. Die plaats ik dan zeker ook.

workshop mozaïek
workshop glasmozaïek

Maak van je workshop een dagje uit in Gorinchem! Onze oude vestingstad heeft veel te bieden. Zo kun je een rondwandeling maken over de nog complete vestingwallen, shoppen in de gezellige winkelstraten of genieten van een kop koffie of lunch op een terras. Vanaf het terrein Buiten de Waterpoort stap je zo op het pontje wat je naar kasteel Loevestein brengt of bezoek Woudrichem en Sleeuwijk aan de overkant. Ook zijn er leuke overnachtingsmogelijkheden voor wie er een compleet weekend van wil maken. Kijk voor meer info op Mooi Gorinchem.nl

cadeaubon workshop mozaïek, giftcard workshop

Geef een workshop mozaïek cadeau!

Verras iemand met een workshop mozaïek voor twee of meer personen. Een volledig verzorgde workshop van een dagdeel, waarin gewerkt wordt aan een eigen unieke creatie. Indien gewenst kan aan de cadeaubon nog een persoonlijk tekstje worden toegevoegd. Je bestelt de cadeaubon hier.