fbpx

Workshop glasmozaïek

Wil je eens iets anders doen met vriendinnen of familie? Zoek je een leuke invulling voor een bedrijfsuitje? Of wil je gewoon eens meedoen aan een gezellige en creatieve activiteit? Dan is een workshop glasmozaïek een goed idee. In een dagdeel (3,5 uur) maak je een leuke schaal, sfeerlichtje, fotolijstje of iets anders. Of werk samen aan een mooi tableau bijvoorbeeld.

Wat ga je maken?

Tijdens de workshop ben je vrij in de uitvoering van wat je wilt maken. Misschien wordt het een diervorm, glazen bakje, dienblad of toch een spiegellijst? Of nog iets heel anders. Ben je creatief, dan kan je helemaal los! Ben je niet zo creatief? Ook dan lukt het altijd om iets leuks te maken. Er zijn veel voorbeeldmozaïeken en een map vol inspiratie. Heb je van tevoren al een ontwerp in gedachten? Laat het ter plekke zien en dan kijken we of het haalbaar is. Of dat het misschien in een iets aangepaste vorm kan worden uitgevoerd.

Kosten

De workshopkosten bestaan uit een basisbedrag voor mijn begeleiding en een variabel bedrag voor de ondergrond en mozaïeksteentjes (zie tabel hieronder). De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de ondergrond. Hoe groter de ondergrond hoe meer materialen je verbruikt. Tijdens de workshop zijn de prijscategorieën aangegeven op de beschikbare ondergronden.

WorkshopBegeleiding*MaterialenTotaal**
Categorie A€ 17,50€ 17,50€ 35,00
Categorie B€ 17,50€ 23,50€ 41,00
Categorie C€ 17,50€ 29,50€ 47,00

*)    Inclusief koffie/thee en wat lekkers
**) Je kunt pinnen of contant betalen aan het einde van de workshop.

Meedoen

De workshops vinden plaats in Gorinchem. Minimum deelname is twee personen, maximum aantal is acht personen. Bekijk hier alle komende workshops en de mogelijkheid voor inschrijving. Staat je datum er niet bij? Neem dan contact op om te kijken of we een extra datum kunnen toevoegen.

Is jouw groep groter als acht personen? Wellicht kunnen we iets op locatie organiseren.

Heb je nog vragen of bijzondere wensen? Laat het mij weten, ik probeer zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Meer zien?

Ben je benieuwd naar wat anderen zoal gemaakt hebben en wil je meer foto’s zien? Op Facebook post ik regelmatig foto’s van werk in uitvoering. Regelmatig krijg ik een foto toegestuurd van het resultaat na het voegen. Die plaats ik dan zeker ook.

workshop mozaïek
workshop glasmozaïek

Een workshop boeken

Reviews

Gemiddelde review score op www.1001activiteiten.nl

Volg op Facebook

Maak van je workshop een dagje uit in Gorinchem! Onze oude vestingstad heeft veel te bieden. Zo kun je een rondwandeling maken over de nog complete vestingwallen, shoppen in de gezellige winkelstraten of genieten van een kop koffie of lunch op een terras. Vanaf het terrein Buiten de Waterpoort stap je zo op het pontje wat je naar kasteel Loevestein brengt of bezoek Woudrichem en Sleeuwijk aan de overkant. Ook zijn er leuke overnachtingsmogelijkheden voor wie er een compleet weekend van wil maken. Kijk voor meer info op Mooi Gorinchem.nl