Wil je eens iets anders met een vriendinnenparty? Zoek je een leuke invulling voor een bedrijfsuitje? Of wil je gewoon eens meedoen aan een gezellige en creatieve activiteit? Dan is een workshop glasmozaïek een goed idee. In een dagdeel maak je een leuke schaal, sfeerlichtje, fotolijstje of iets anders. Of werk samen aan een mooi tableau bijvoorbeeld.

Kosten

Een workshop kost € 35,- per dagdeel (3,5 uur). Je betaalt het bedrag contant na afloop. Pinnen kan ook. Het bedrag is inclusief al het benodigde materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Je hebt hierbij de keuze uit een aantal ondergronden en een keur aan mozaïeksteentjes. Wil je meer (fancy) steentjes of een groter oppervlak mozaïeken als aangeboden, dan kan dat tegen een meerprijs. Heb je zelf nog een schaal, lijst of iets dergelijks liggen die je graag wilt mozaïeken? Breng het mee en we bekijken ter plekke de mogelijkheden. Bij twijfel gewoon even contact opnemen van te voren.

Meedoen

De workshops vinden plaats in Gorinchem, maar kunnen eventueel op locatie gegeven worden. Je kunt alleen of met z’n tweeën meedoen met een van de geplande workshops. Deze zijn op de zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. Kom je liever met een eigen groepje op een andere dag? Dat kan ook, bel of mail dan even zodat we een geschikt moment kunnen plannen.
Heb je nog vragen of bijzondere wensen? Laat het mij weten, ik probeer zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Inschrijven

Klik hier voor een overzicht van de eerstkomende workshops en/of om in te schrijven.

Meer zien?

Ben je benieuwd naar wat anderen zoal gemaakt hebben en wil je meer foto’s zien? Op Facebook post ik regelmatig foto’s van werk in uitvoering. Soms krijg ik een foto toegestuurd van het resultaat na het voegen. Die plaats ik dan zeker ook.

Laat je inspireren 🙂
Volg Mosamia op Facebook en Instagram.

Geef een workshop mozaïek cadeau!

cadeaubon workshop mozaïek

Verras iemand met een workshop mozaïek voor twee of meer personen. Een volledig verzorgde workshop van een dagdeel, waarin gewerkt wordt een eigen unieke creatie. Indien gewenst kan aan de cadeaubon nog een persoonlijk tekstje worden toegevoegd. Je bestelt de cadeaubon hier.