Over je bestelling

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Bestellingen worden doorgaans snel verzonden, meestal dezelfde dag nog, mits op voorraad. Afhankelijk van de snelheid van de pakketbezorgdienst, is het gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen binnen. Is een product niet voorradig dan ontvang je hierover bericht.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen die voor 15 uur bij ons binnenkomen worden doorgaans nog dezelfde dag verzonden. Tenzij iets niet voorradig is. Voorzien wij dat het iets langer gaat duren, dan sturen wij daarover bericht.

Mag ik mijn bestelling terugsturen?

Mocht je bestelling om wat voor redenen dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het -mits compleet en onbeschadigd- altijd terugsturen. Je ontvangt dan je aankoopbedrag terug. De verzendkosten komen wel voor eigen rekening.

Ik heb geen orderbevestiging in de mail ontvangen. Is mijn bestelling wel aangekomen?

Normaal gesproken krijg je direct na je bestelling een bevestiging hiervan per mail. Het komt echter wel eens voor dat mensen deze niet ontvangen. Dit kan te maken met de afstelling van een spam-filter. Geen zorgen, de bestelling komt evengoed gewoon binnen en zodra deze bij de post wordt aangeboden, ontvang je een track en trace code van PostNL.