Suncatcher Color

 29,20 29,95

 

Suncatcher Color

Artikelnummer: 4485 Categorieën: ,

Beschrijving

Verlevendig je tuin of balkon met deze mooie suncatcher. De materialen voor deze suncatcher bestaan uit diverse glassteentjes van verschillende formaten in de kleuren geel, groen, blauw en rood. Al het materiaal is op maat, je hoeft dus niks te knippen. De spiegeltjes erin reflecteren het zonlicht en zorgen voor een mooie sprankeling. De zwarte voeg laat de kleuren extra levendig uitkomen.

De complete set bestaat uit 4 ringen met de maten van groot naar klein (ø): 27 cm (geel) – 19 cm (groen) – 13 cm (blauw) – 7 cm (rood).
Iedere ring is in de basis van berkentriplex en heeft een voorgeboord gaatje om ophanging mogelijk te maken.

Bepaal zelf de volgorde waarin je ringen ophangt. Wil je meer of minder ringen? Dat kan ook. De ringen zijn ook afzonderlijk te bestellen. Je vindt ze in de categorie suncatchers. Neem je de complete set van 4 ringen, dan betaal je iets minder als het totaal van de 4 ringen los. Je ontvangt er altijd de benodigde hoeveelheid voegmiddel bij. Ophangmateriaal is niet bij het pakket inbegrepen. In de voorbeelden is stevig nylon garen (visdraad) gebruikt, maar je kunt de ringen ook ophangen met touw, lint of leren veterdraad bijvoorbeeld. Voorwaarde is wel dat het sterk is, want een complete set gevoegd, weegt uiteindelijk 1 kilo ongeveer.

Tip: Je kunt ook combinaties maken met de Suncatcher Naturel.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 27 × 27 cm
Lijm

Met lijm, Zonder lijm

Ophangdraad

Niet inbegrepen