Snelle verzending

Retourneren mogelijk

mozaiekpakket vlinder, mosaickit butterfly
Mozaïekpakketten
Losse mozaïekmaterialen
ondergronden mozaïek
Ondergronden
Voegmiddel_gereedschap
Voegmiddel en gereedschap
Kleurpakketten
Kleurpakketten glasmozaïek
cadeaubon workshop mozaïek, giftcard workshop
Cadeaubonnen

Een greep uit de reacties van klanten

Ga zo door!
11-09-2021
Lees verder
Ik ben een bijzonder tevreden klant! Plaats nu weer een bestelling, heb al eerder besteld en alles is compleet en netjes verzorgd, bovendien is de beschrijving duidelijk! Samen met kleindochter wat gemaakt, dat gaat heel goed, vooral als de steentjes voorgeknipt zijn, anders knip ik ze zelf....
Te gek!
09-06-2021
Lees verder
Mooie ontwerpen, leuk om te doen. En goede service.
Heel verslavend
24-03-2021
Lees verder
Heel verslavend werk als een maal begint kun je niet meer stoppen, steek ook de familie al aan met mozaïek virus. Mag best uitdagender. Misschien nog leuke figuren zoals paardenhoofd.
Erg leuk!
02-03-2021
Lees verder
De pakketten voldeden aan de verwachting die de site schept. Prijs en kwaliteit vind ik heel netjes. De beschrijving bij de pakketten is duidelijk. De afbeelding vond ik prettig. Het kan zo niet misgaan, maar eigen creativiteit kun je ook kwijt. Van mij mogen er wel grotere pakketten gemaakt/aangeboden worden. Mozaïeken is zo rustgevend en voor je het weet ben je uren verder en is helaas weer een mooie mozaïek klaar.
Heel tevreden
26-02-2021
Lees verder
Afgelopen week een vlinder besteld. Pakket werd mooi en tijdig geleverd, zeker in tijden van coronacrisis een compliment waard.
Leuk om te doen
21-01-2021
Lees verder
Dacht het geduld er niet voor te hebben en wilde wat doen als ontspanning. Heb de smaak te pakken. Mag voor mij nog wel iets uitdagender.
Ik heb een nieuwe hobby!
02-10-2020
Lees verder
Ik ben helemaal verslingerd geraakt aan mozaiek pakketten. Ik zou nog wel iets moeilijkere pakketten willen zien, met bv een mandala, of bloemen… ben overigens super tevreden over je kleurenkeuzes en extra steentjes die je aan het pakket hebt toegevoegd 😉
Precies goed
23-05-2020
Lees verder
Ik zag de advertentie op Facebook en ik dacht hup, gewoon doen! Twee betaalbare pakketten besteld. Het is echt makkelijk en leuk! Voor een chronisch zieke als ik, met concentratie problemen is dit fijn te doen! Bedankt voor mijn nieuwe hobby!
Bezig met de gekko
09-05-2020
Lees verder
Zeer duidelijke werkbeschrijving! Is m'n eerste mozaiek, maar is door de duidelijke instructie goed te doen. Ik heb hem nog niet af.

Ook een review achterlaten? Graag!
Klik hier voor jouw beoordeling.