Kinderfeestje mozaïek

Vanwege de huidige maatregelen omtrent corona, kunnen momenteel geen kinderfeestjes geboekt worden.

Wil je eens wat anders doen met je kinderfeestje? Kom dan gezellig mozaïeken! Je maakt een leuk spiegellijstje, hart, siervorm of iets heel anders. We maken er hoe dan ook een leuk feestje van. Compleet met slingers en ballonnen. En natuurlijk met limonade en wat te snoepen.

Wil je meteen de beschikbare data inzien? Kijk dan even op de boekingskalender.

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je nog iets anders willen weten bel of mail gerust.

kinderfeestje mozaïek

Meest gestelde vragen

De ervaring leert dat vanaf de leeftijd van 7 jaar kinderen prima in staat zijn om steentjes te knippen met een speciale mozaïektang en een leuk werkstuk te maken.

Mijn workshopruimte is niet heel groot. Er kunnen maximaal 8 kinderen meedoen. Daarnaast ga ik ervan uit dat er 1 begeleider meekomt, maar dit hoeft niet perse. Het minimum aantal deelnemers is 4.

In principe kan een kinderfeestje alle dagen van de week m.u.v. de dinsdag. Kijk op de workshopkalender om te zien welke data beschikbaar zijn. Boeken kan via dat formulier ook, maar hou even rekening met dat een kinderfeestje korter duurt. Een voorkeurstijd overleggen we het best even telefonisch of per mail.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur. Een tijd afspreken doen we in overleg.

De kinderen kunnen ter plekke een keuze maken uit verschillende ondergronden. Denk aan een diervorm, spiegel of hartje. Is het de bedoeling of wens dat ze allemaal hetzelfde gaan maken, laat het mij dan vooraf even weten.

Ja, na het mozaïeken moet het werkstuk ook gevoegd worden. Dit kan alleen niet meteen gebeuren omdat de lijm een langere droogtijd nodig heeft. Het voegen gebeurt daarom later thuis. Iedere deelnemer krijgt hiervoor instructies mee op papier (echt niet moeilijk!) en uiteraard de benodigde hoeveelheid voegmiddel.

Het materiaal bestaat hoofdzakelijk uit glassteentjes. Die worden ook geknipt met een speciale mozaïektang (niet verplicht voor wie dat niet wil). Er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid dat iemand zich prikt aan een scherp stukje. Geen nood, een pleister is altijd bij de hand, maar wonderwel zelden nodig. Wel is het zo dat ik mozaïeken niet aanraad aan kinderen/mensen met bloedstollingsproblemen.

Zeker, kan dit wel. Maar houd er wel rekening mee dat dit van de beschikbare tijd afgaat om te mozaïeken. De een is sneller dan de ander, maar die 1,5 uur hebben we vaak echt wel nodig. Met cadeautjestijd erbij raken we vaak wel aan de 2 uur.

Een kinderfeestje mozaïek kost €12,50 per deelnemer. Dit is uiteraard inclusief ondergrond en alle materialen en iets te drinken en te snoepen. Heb je speciale wensen, dan kan dat van invloed zijn op de prijs. Neem in dat geval even contact op, zodat ik een voorstel op maat kan doen.

kinderfeestje mozaïek
kinderfeestje mozaïek