Eindelijk, een YouTube kanaal

Door deze coronatijd verandert er van alles. Zo ook mijn werkzaamheden. Waar ik voorheen vooral druk was met mijn workshops -die nu voorlopig even stil zijn komen te liggen- verschuift de aandacht meer naar de webshop. Het betekent letterlijk meer werk aan de winkel en dat is ook weer mooi!

Regelmatig ontving ik ook de vraag of er niet ergens een filmpje is van het mozaïeken. Want als je overweegt daarmee aan de slag te gaan is het wel zo fijn als je een beetje idee hebt van wat erbij komt kijken en hoe dat in zijn werk gaat. Ik liep dus al een tijdje rond met het idee om zo’n filmpje te gaan maken. Maar phoe, eerlijk is eerlijk, ik vond dat nog best een dingetje. Daar had ik geen ervaring in, ook niet in erg in het editen achteraf. Dus het was best een uitdaging. Zoonlief vond het een goed plan en wilde best voor cameraman spelen. Dus zo gezegd, zo gedaan en het was eigenlijk heel leuk om te doen. Tja, dus nu moet er ook een filmpje komen van het voegen natuurlijk en wellicht vinden jullie het leuk om ook de making-of van andere pakketten te zien. Hierbij de link naar het eerste instructiefilmpje en mocht je het leuk vinden, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal. Dan krijg je vanzelf een melding wanneer de volgende video online staat!

Reageren?

Je emailadres wordt niet zichtbaar.